Fotózáson jártunk!

A május 18-20. között megrendezésre kerülő budapesti világkupán is bemutatkozó magyar műúszó válogatott négy tagja – Apáthy Anna, Gács Boglárka, Dávid Janka és Kassai Dóra- divatfotózáson vett részt. A lányok a szezon legszebb és néha legviccesebb női fürdőruha viseletét mutatták be profi körülmények között. A még junior korú sportolóknak a környezet és a feladat is szokatlan volt, persze a viselet nem!

A pózoláshoz profi segítséget kaptak Ripli Zsuzsanna színésznő személyében, aki nagy örömmel segített a lányoknak a fotózáson. „Egyrészt magam is szurkolója vagyok a csapatnak, másrészt rajongok ezért a gyönyörű sportágért, így a világkupára és a júliusi junior világbajnokságra biztos kimegyek majd a Duna Arénába. – mondta a színésznő.

„Másrészt fiatal koruk és tapasztalatlanságuk ellenére rögtön megtaláltuk a közös hangot és miután roppant kecsesek voltak a csajok, gyorsan el is sajátítottak pár profi mozdulatot. Egyébként, azt gondolom, lenne helyük a modell szakmában. – biztatta őket Zsuzsi

A fotózásról készül videót az alábbi linken lehet megtekinteni.

https://www.facebook.com/szinkronuszas/videos/1378113582335363/