Kemény, de hatásos munka folyt Dubaiban

Hazaért a magyar válogatott a Dubaiban töltött edzőtáborról.A magyar junior válogatott az elmúlt napokban Dubaiban készült a fontos megmérettetésre és a hétvégi XXVI. Gyermek és Junior Bajnokságra is.

Natalia Tarasova, a válogatott szövetségi kapitánya igen elégedetten nyilatkozott az edzőtáborról. „Nagyon komoly munkát végeztek a lányok az elmúlt tíz napban, elégedett vagyok velük.

Napi nyolc órát edzettek, de a csodálatos körülmények lehetőséget biztosítottak arra is, hogy aktívan pihenjenek. Nagyon nagy élmény volt számukra, hogy profi környezetben készülhettek. Azt gondolom, hogy az Anastasia Ermakova által koreografált programjuk számos csemegét tartogat és a végrehajtásban rengeteget haladtak előre.” – mondta a szövetségi kapitány.
„A lányok rendkívül jól érezték magukat attól függetlenül, hogy egy edzőtábor kifejezetten megerőltető tud lenni és rengeteg koncentrálást igényel. Ilyen profi körülményekkel ritkán találkozhattak eddig, de azonnal érezhető és látható a fejlődés az összerakott kűrön.” – zárta összegzését az egykori szinkronúszó.