Táncosok földön és vízen

A 16. FINA Műúszó Junior Világbajnokság nyitóünnepsége az esemény első napján, a délutáni program előtt lesz. Az ország egyik legjobb, értéktartó táncegyüttese lép fel a Duna Arénában és nyitja meg a vb-t.

Cikk folytatása

Teljes a vb mezőnye!

A 2018-as FINA Junior Múűszó Világbajnokság mezőnye - az induló országok tekintetében - már kialakult.

Közel 50 nemzet legjobb junior korú műúszója mutatja meg tehetségét a július 18 és 23 között rendezendő eseményen. A folyamatosan növekedő létszám hűen tükrözi a sportág fejlődését és a szervezők elhivatottságát.

Cikk folytatása

Újabb orosz varázslat

Csaknem kétezer néző gyűlt össze a csapatversenyre és a gálára a Műúszó Világkupa Budapest Open utolsó napján a Duna Arénában. Az oroszok szenzációs gyakorlattal végeztek az élen, így az ukránokhoz hasonlóan négy elsőséggel zárták az eseményt. A magyar csapat negyedik lett.

Cikk folytatása

Szubbotina: Russia’s Got Talent

Az oroszok új szupertehetsége, Varvara Szubbotina az egész verseny eddigi legmagasabb, 95 fölötti pontszámával nyerte meg a szóló szabadprogramot a FINA Műúszó Világkupa Budapest Open zárónapjának délelőttjén, a Duna Arénában. Kiss Szofi 7. helyen végzett, ami szintén remek teljesítmény.

Cikk folytatása

Egymáson lépdeltek az ukránok – egészen a dobogó tetejéig

Az ukránok visszavették a vezetést az aranyakat tekintve: bár a délelőttöt követően 2-2-re állt ez a „meccs” az oroszokkal, délután ismét két arany landolt náluk, az úgynevezett highlight kűrben, illetve a páros szabadprogramban. Természetesen leginkább azért, mert ezt a két számot ismét kihagyták az oroszok. Kiemelendő még Kiss Szofi és Dávid Janka hatodik helye párosban – ez egészen parádés teljesítmény volt a magyar lányoktól.

Cikk folytatása

„Megérkeztek” az oroszok: két arany délelőtt

Azonnal meglátszott az eredményjelzőn, hogy a sportágat két évtizede uraló oroszok képviselői is indultak a délelőtti programban a budapesti műúszó Világkupa második napján: fantasztikus gyakorlatokkal, 94 fölötti pontszámokkal nyerték a csapat és az egyéni rövidprogramot.

Cikk folytatása

Az ukránok behúzták a kombinációt is

Kettőből kettő az ukránok mérlege a Műúszó Világkupa Budapest Open nyitónapján, miután a délelőtti páros siker után a szabadkombinációs kűrben is ők kapták a legmagasabb pontszámot a Duna Arénában. A magyar válogatott a negyedik helyen végzett.

Cikk folytatása

Ukrán arany nyitányként

Az ukránok rutinosabb párosa, Anasztaszja Szavcsuk és Jelizaveta Jakno szerezte az első aranyérmet a Műúszó Világkupa Budapest Open nyitónapján, megelőzve az összetettet vezető olasz duettet. Érdekesség, hogy az élmezőnyben végzett két ikerpár is.

Cikk folytatása
  • 1
  • 2